gratis bellen

Je er een wilt u weet je nog?
Klik hier, het is gratis!
ALGEMENE SCHRIJNWERKEN

Voor al uw schrijnwerk is atelier 94 de ideale partner.Van binnendeuren, gyprocwerken en systeemplafonds, keukens, maatkasten, trappen en nog veel meer.Vraag hier uw offerte aan en kom ook en kijkje nemen in onze showroom.

Voor al uw buienschrijnwerk is atelier94 uw ideale partner.Van dakwerken, gevelbekleding, bijgebouwen, terrassen, en nog veel meer.

PARKET

Bij Atelier94 kunt u altijd over de vloer komen! Want voor parketvloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Parketvloeren één van onze specialiteiten. .

Schakel

Atelier94 in om een prachtige parketvloer te leggen in een patroon dat u bevalt. U kan ook beroep doen op ons voor het hernieuwen van u reeds bestaande vloeren.

BINNENDEUREN

Welkom op de nieuwe website van atelier 94. Neem alvast een kijkje en laat u overtuigen door de vakkennis en de nodige ervaring. Met reeds jaren ervaring zorgt de jonge zaakvoerder zelf voor de gewenste eindresultaten. Vraag uw offerte aan en we bespreken alles van a tot z. Dit is een groot pluspunt bij aterlier 94 het is een totaalconcept. Bij ons kan u terecht voor zowel de materialen als alle werken in en rond het huis. Voor meer info schrijf of bel ons.

Contact

ATELIER 94
PRINS LEOPOLDLEI 18 BUS 2
2640 Mortsel
Mobile : +32 (0) 476/31.56.47
atelier94@skynet.be

Gyprocwerken

Alles is mogelijk, van minimalistische eenvoud tot uiterst gedetailleerde vormen, dit altijd met een onberispelijke afwerking.Aangezien atelier94 reeds vanaf de opstart enkel opbouwende kritiek en tevreden klanten heeft opgeleverd is dit een troef.

We helpen u ook graag voort om bepaalde ideeen naar voor te brengen.

Uw idee en onze inspiratie maakt de perfecte combinatie.

ER zijn oneindige mogelijkheden om Gyproc te ontdekken.Wij denken met u mee & gaan geen uitdaging uit de weg om een spectaculair eindresultaat te bekomen.

Wij verwelkomen u dan ook graag op onze website om naar onze realisaties te kijken,

die u aangenaam zullen verrassen! Gyproc kan toegepast worden voor scheidings- en voorzetwanden, verlaagde plafonds, afkastingen,... Het is een droge uitvoering die akoustisch en/of thermisch kan geïsoleerd worden.

Het is een droog systeem dat via een snelle en praktische montage geplaatst kan worden.Bovendien is Gyproc een milieuvriendelijk product.

 

Deze site werd gerealiseerd door