gratis bellen

Je er een wilt u weet je nog?
Klik hier, het is gratis!
ALGEMENE SCHRIJNWERKEN

Voor al uw schrijnwerk is atelier 94 de ideale partner.Van binnendeuren, gyprocwerken en systeemplafonds, keukens, maatkasten, trappen en nog veel meer.Vraag hier uw offerte aan en kom ook en kijkje nemen in onze showroom.

Voor al uw buienschrijnwerk is atelier94 uw ideale partner.Van dakwerken, gevelbekleding, bijgebouwen, terrassen, en nog veel meer.

PARKET

Bij Atelier94 kunt u altijd over de vloer komen! Want voor parketvloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Parketvloeren één van onze specialiteiten. .

Schakel

Atelier94 in om een prachtige parketvloer te leggen in een patroon dat u bevalt. U kan ook beroep doen op ons voor het hernieuwen van u reeds bestaande vloeren.

BINNENDEUREN

Welkom op de nieuwe website van atelier 94. Neem alvast een kijkje en laat u overtuigen door de vakkennis en de nodige ervaring. Met reeds jaren ervaring zorgt de jonge zaakvoerder zelf voor de gewenste eindresultaten. Vraag uw offerte aan en we bespreken alles van a tot z. Dit is een groot pluspunt bij aterlier 94 het is een totaalconcept. Bij ons kan u terecht voor zowel de materialen als alle werken in en rond het huis. Voor meer info schrijf of bel ons.

Contact

ATELIER 94
PRINS LEOPOLDLEI 18 BUS 2
2640 Mortsel
Mobile : +32 (0) 476/31.56.47
atelier94@skynet.be

Keuken, badkamer & dressing

Keuken

Een goede keuken vertelt iets over de huisstijl.Persoonlijke stijl en smaak maken het karakter van een keuken.Atelier 94 heeft een duidelijke visie:‘Enkel maatwerk kan de sfeer van de bewoners uitademen.Een keuken moet maatwerk zijn.' Om volledig tegemoet te komen aan de wensen van de klant zorgen wij ervoor dat we werken met de beste werkkrachten en de beste materialen.

Badkamer

Voor een badkamer is het juist hetzelfde verhaal.De badkamer is een ruimte waar men zich vaak bevind en deze moet dus zeker in orde zijn en naar de noden en wensen van de klant.Samen bekijken we de mogelijkheden op maat voor iedereen.

Dressing

Een dressing komt meer en meer voor in de moderne nieuwbouwen.Heeft u reeds gebouwd en wil u alsnog een toevoeging doen van een dressing.Niets is onmogelijk.Na een eerste plaatsbezoek of omschrijving word vastgelegd wat de mogelijkheden zijn.Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.