gratis bellen

Je er een wilt u weet je nog?
Klik hier, het is gratis!
ALGEMENE SCHRIJNWERKEN

Voor al uw schrijnwerk is atelier 94 de ideale partner.Van binnendeuren, gyprocwerken en systeemplafonds, keukens, maatkasten, trappen en nog veel meer.Vraag hier uw offerte aan en kom ook en kijkje nemen in onze showroom.

Voor al uw buienschrijnwerk is atelier94 uw ideale partner.Van dakwerken, gevelbekleding, bijgebouwen, terrassen, en nog veel meer.

PARKET

Bij Atelier94 kunt u altijd over de vloer komen! Want voor parketvloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Parketvloeren één van onze specialiteiten. .

Schakel

Atelier94 in om een prachtige parketvloer te leggen in een patroon dat u bevalt. U kan ook beroep doen op ons voor het hernieuwen van u reeds bestaande vloeren.

BINNENDEUREN

Welkom op de nieuwe website van atelier 94. Neem alvast een kijkje en laat u overtuigen door de vakkennis en de nodige ervaring. Met reeds jaren ervaring zorgt de jonge zaakvoerder zelf voor de gewenste eindresultaten. Vraag uw offerte aan en we bespreken alles van a tot z. Dit is een groot pluspunt bij aterlier 94 het is een totaalconcept. Bij ons kan u terecht voor zowel de materialen als alle werken in en rond het huis. Voor meer info schrijf of bel ons.

Contact

ATELIER 94
PRINS LEOPOLDLEI 18 BUS 2
2640 Mortsel
Mobile : +32 (0) 476/31.56.47
atelier94@skynet.be

vloerwerken

Parke

Bij atelier94 kunt u altijd over de vloer komen! Want voor parketvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Parketvloeren één van onze specialiteiten. . Schakel atelier94 in om een prachtige parketvloer te leggen in een patroon dat u bevalt. U kan ook beroep doen op ons voor het hernieuwen van u reeds bestaande vloeren.
Parket heeft een groot voordeel als vloerbedekking: hout neemt snel de temperatuur van de omgeving aan, dus is een parketvloer zeker niet koud. En hout isoleert de warmte ook nog, dus dat is dubbel voordeel. Interesse? U hebt de keuze uit enorm veel houtsoorten, breedtes, patronen enzovoort. Bij atelier94 vind u altijd een oplossing die u bevalt!

Planken & laminaat

U heeft bij ons ook de keuzin planken vloeren of laminaat vloeren beiden zijn uiteraard hoogwaardige kwaliteit en brengen de grootste voordelen met zich mee. Kan zowel modern en strak of in een andere aparte stijl thuisgebracht worden.

Houten terrassen

Een houten terras is als een droom voor de meesten onder ons. Kiest u voor vakkennis en hoogwaardige kwaliteit dan gaat het vast een leven lang mee. Wij plaatsen en leveren uw houten terras. We staan u bij in uw keuze van het meest geschikte materaal. Niet enkel massief hout maar ook ecologisch verantwoorde houtvervangers komen bij ons aan bod. Een ingebouwde verlichting geeft Uw terras dat extraatje meer