Vloerwerken met parket, planken en laminaat

Parket

Atelier 94 - Mortsel - Parket & LaminaatBij Atelier 94 kunt u altijd terecht voor uw vloerwerken in Mortsel en omgeving! Zo zijn parketvloeren één van onze specialiteiten. Schakel Atelier 94 in om een prachtige parketvloer te leggen in een patroon dat u bevalt. U kan ook beroep doen op ons voor het hernieuwen van u reeds bestaande vloeren.

Parket heeft een groot voordeel als vloerbedekking: hout neemt snel de temperatuur van de omgeving aan, dus is een parketvloer zeker niet koud. En hout isoleert de warmte ook nog, dus dat is dubbel voordeel. Interesse? U hebt de keuze uit enorm veel houtsoorten, breedtes, patronen enzovoort. Bij Atelier 94 vind u altijd een oplossing die u bevalt!

Planken en laminaat

U heeft bij ons ook de keuze in planken vloeren of laminaat vloeren, beide zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en brengen de grootste voordelen met zich mee.
Dit kan zowel modern en strak of in een andere aparte stijl aangelegd worden.

Houten terrassen

Een houten terras is een droom voor de meesten onder ons. Kiest u voor vakkennis en hoogwaardige kwaliteit dan gaat het vast een leven lang mee. Wij plaatsen en leveren uw houten terras.

We staan u bij in uw keuze van het meest geschikte materiaal. Niet enkel massief hout maar ook ecologisch verantwoorde houtvervangers komen bij ons aan bod. Een ingebouwde verlichting geeft uw terras dat extraatje.

Contact opnemen

Nog vragen over onze vloerwerken in parket, planken of laminaat? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij beloven u dat u zo snel mogelijk iets van Atelier 94 in Mortsel hoort.

Back to Top